Üdvözöllek az oldalamon!

Ha megtaláltál, biztosan van egy célod, de az ahhoz vezető út felé segítségre van szükséged. Segíteni pedig csak úgy lehet, ha mindketten szeretnénk.

Életmódot változtatni nem könnyű. Mindig új élethelyzetek jönnek ugyanis: munkahelyváltás, az élet krízisei, depresszió, várandósság, szülés. Mindig van ami változik körülöttünk és vele együtt a hozzáállásunk.

Válassz: megelőzöd a nehézségeket, vagy nem teszel érte semmit és a végén kezeled!

Én a PREVENCIÓ híve vagyok. Előzd meg, ne légy az, ne légy olyan, aki nem akarsz lenni! Ha pedig nem sikerül, akkor se add fel. Minden nap újrakezdés!

Változik a tested, lelked, egészséged! Az én programom ezt mind figyelembe veszi és nem kér tőled olyat, amire nem vagy képes. Nálam az első a test egyensúlyának, törzs stabilitásának helyreállítása.

Segítek meglátni a zsúfolt és hajszolt életedbe is, hogy mit és mennyit mozogj! Hidd el, a mozgás nem lefáraszt, hanem erőt ad! Nem lerombol, hanem felépít. Nem lesajnál, hanem motivál.

Van egy tervem számodra akkor is ha:

  • anyuka vagy
  • ha kismama vagy
  • ha elfáradtál és egész nap ülsz
  • ha fáj a hátad és a derekad
  • ha már rég nem mozogtál, vagy újra elkezdenéd
  • ha mozgásszervi rehabilitáción túl vagy, de egyedül nem megy

Szeretettel várom, hogy jelentkezz!

Az egyik álmom, hogy legyen egy saját honlapom, valóra vált. Naponta szerkesztem, de még friss és mindent nem találsz még meg. Az elérhető menük: bemutatkozás, egyéni, csoportos órák, árak, elérhetőség.

Kedveld az oldalam itt !Preventív fitnesz edzéseket ajánlom mindenkinek, aki az életmódján mozgással is szeretne változtatni. A céljaid eléréséhez, legyen az fogyás, hátfájás, szülés utáni újrakezdés stb. olyan mozgásprogramot állítok össze, amit később akár egyedül otthon is folytatni tudsz. A helyes gyakorlatvégzésre, légzésre nagy hangsúlyt fektetek. A program anyagában szerepelnek Pilates, jóga-elemek, gimnasztikai gyakorlatsorok és állóképességi gyakorlatok. Az egyéni tréningek állapotfelméréssel kezdődnek, ahol megvizsgáljuk a testtartásodat. Elvégezzük a különböző izomteszteket, hogy a erősíteni tudjuk, ahol gyenge és nyújtsuk, ahol kötött az izomzatod. Minden mozgás alapja az erős és stabil törzs. Lehet tónusos karod és formás lábad, de ha a törzsed nem elég erős, előbb-utóbb valahol, valami fájni fog. A LoveYourBelly módszert pedig szívből ajánlom nem csak a szülés utáni felépülés végett, hanem megelőzés céljából. Az eredmény stabil, erős törzs, melyre már építhetsz! :-) Sok-sok bejegyzésem szól erről! A munkám egyik legfontosabb feladata, hogy megtanítsalak a testtudat kialakítására. Légy jelen abban, amit csinálsz és csináld jól. Kezdd el ma és folytasd holnap!