AnyaReForma tornák videótár-előfizetés

Jelentkezés itt!

INGYENES AnyaReForma NAPOK 04.03.-04.06-ig a húsvéti időszakban. A Program semmilyen anyagi vonzattal és elköteleződéssel nem jár.

Jó lenne, ha valaki segítene, hogy otthon is ugyanolyan effektíven tornázz, mintha edzésre járnál?

Én szívesen segítek, hiszen ezeket a tornákat magam is elvégzem nap, mint nap és folyamatosan látom az eredményét. Három gyermek után 4 ujjnyi szétnyílt hasizommal és kinyúlt hasfallal, köldöksérvvel indítottam az újrakezdést. Az orvos szerint a hasam már így marad, vagy jöhet a műtét. Azóta, ha lassan is, de mindig előrehaladok. Nincs fájdalmam, javult a sérvem és a törzsem. A hasfalam is szépen húzódik vissza, amit a megnyúlt egyenes hasizmok még hátráltatnak, de naponta teszek érte.  A combom és a farizmom pedig jobb, mint valaha. 🙂

A lehetőség neked is fennáll, hogy változtass, de a CSODA csak kitartó és napi gyakorlással érkezik. Viszont utána látványos lesz!!!! Biztatlak tehát, hogy tarts velem. Most 03.12-ig van nyitva a videótár, de addig bátran csatlakozz, akár időközben is.    

Neked szól ez a lehetőség, ha legalább kettő érvényes rád:

  • szülés után vagy legalább 3 hónappal, de akár több évvel
  • kevés az időd, mert a család az első és nem jut idő magadra
  • ha home office-ban dolgozol és fáj itt-ott a nyakad, derekad, hátad
  • ha szétnyílt hasizmod van
  • ha hasra gyúrsz, de még sincs eredmény

INGYENES AnyaReForma NAPOK 04.03.-04.06-ig a húsvéti időszakban. A Program semmilyen anyagi vonzattal és elköteleződéssel nem jár. Jelentkezés fenn a kép alatt!

A videótár minden hónapban nyit, hetente bővülő tornákkal. 4+1 hetes a Program. Ha csak kipróbálni szeretnéd, vagy később tudsz csatlakozni, minden héten olcsóbb a részvételi díj. (infó lenn!)

Minden hónapban ingyenesen be lehet nézni a csoportba is és a videótárba. Ha nem szeretnél erről lemaradni, iratkozz fel a hírlevélre a lap szélén!

A következő nyitási időpont: 04.12 (Regisztráció elindult!Görgess lejjebb!)

Árak:

4+1 hét/ 4.500 Ft

3+1 hét/3.220 Ft

2+1 hét/2.688 Ft

1+1 hét/1792 Ft (becsatlakozás 13.01-03.12-ig)

Az aktuális heti edzéstervünket megnézheted és kipróbálhatsz egy 60 perces AnyaReForma tréninget.

AnyaReForma tréning

Szeretettel várlak, hogy együtt alakuljunk!