LoveYourBelly

Preventív Fitnesz LoveYourBelly tanfolyamok hetente

LoveYourBelly módszer (Bagyinka Tímea módszere) a sérült hasfal rehabilitációjára létrejött szerzői- és szabadalmi védelem alatt álló technika.

A tanfolyamokon azt tanulják meg a résztvevők, hogy a saját hasi sérülésükhöz képest milyen gyakorlatokat szabad végezniük és melyek tilosak, hogyan tudják visszaszerezni és megtartani a has- és hátizmok erejét  a mindennapi rutin tevékenységek közben.

Rengeteg lány jön már kismamaként is tanfolyamra. Ami nagyon jó, hiszen a tananyag szerves része, hogy várandósság alatt hogyan lehet a hasizmok izomerejét és izomtónusát tartani. Ez is nagyon fontos, akár az első baba érkezésekor, akár amikor a második, harmadik gyermeket várjuk. 

A rectus diastasis (szétnyílt hasizom) megjelenését rengeteg tényező befolyásolja és klinikai eredmények igazolják, hogy a várandósság előtt és alatt végzett gyakorlatok kedvezően befolyásolják a kialakulásának lehetőségét. 

Hogyan kell elképzelni, miből áll egy ilyen tanfolyam? Elég egyszer elvégezni, és onnantól mindenki otthon végzi a gyakorlatokat?  
A tanfolyamra egyszer kell eljönni. A tanfolyam elején megvizsgálom a résztvevők hasát és megmérem a hasfali sérülését. Elméleti és anatómiai ismeret után mindenki a saját mintafeladataival begyakorolja magát a technikát, a feladatok helyes kivitelezését, megtanulja, mit lehet és mit nem szabad végezni. A tanfolyam végén  életmódbeli tanácsokat adok mind táplálkozás, vagy babahordozás terén.  A tanfolyamot végzettek e-könyvet kapnak a minta gyakorlataikkal és az elméleti anyaggal, amely segítségével otthon is gyakorolhatnak, de természetesen gyakorló órák is biztosítottak, ha éppen a csoportos tornát részesítik előnyben. Egy rövid videó a tanfolyamról.

Milyen – akár egyéb – előnyei vannak, ha valaki részt vesz a LoveYour Belly tanfolyamán?  

Az első visszajelzések mindig a hátfájdalmak megszűnéséről szólnak. Ahogy erősödik a has és a hát izomzata, azzal együtt az esztétikai élmény sem marad el, sokkal karcsúbb lesz a derék, a has visszanyeri eredeti körtérfogatát és az egyenes hasizom ereje miatt képes a kitámasztó funkcióját ellátni, ami eredményeként szép lapos lesz újra a has, még az a has is, amelyiken a külső zsírréteg picit vastagabb. Egyszerűen tartást kap a törzs. Megszűnik a hanyag, görbe tartás. És nem utolsó sorban a gát területe felszabadul a rá nehezedő nyomás alól és végre nyugodtan tüsszenthetünk egyet szülés után is.

Zárt-Facebook csoportban továbbra is tartjuk a kapcsolatot egymással is.  Lehet bátran kérdezni bármikor! 🙂 Gyakorló órákra egyénileg és csoportos időpontokban is lehetőség van eljönni.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Egyéni/Csoportos tanfolyam ára : 8000 Ft/fő

MOST ONLINE ÓRA KERETÉBEN IS TALÁLKOZHATUNK! RÉSZLETEK ITT!