fbpx

Anticellulit Program

Neked is eleged van a narancsbőrből? Belevágnál velem egy közös programba, ahol 6-8 héten keresztül azon dolgozunk, minél szebb legyen a tested, a testtartásod, a megjelenésed?

Itt nem csak passzív kezelésről lesz szó, Te is aktívan dolgozol azon, hogy javuljon a bőröd állapota, a testtartásod, fejlődjenek az izmaid, azaz egy csodás átalakuláson mehess át.

Mi kell hozzá?

  • Elhatározás, kölcsönös bizalom!
  • Heti 2 találkozás: 1x személyi edzés házi feladattal és 1x bambusz celullit-masszázs a kritikus területeken (30-40 perc)
  • SMR -eszköz megtanulása és rutinszerű használata otthon is
  • Táplálkozásod feltérképezése, kiértékelése és javaslatok

Mennyi időre van szükség, az eredmény érdekében?

Ez a kérdés mindenkinél más választ kíván, de javaslat szerint 6 hét minimum kell ahhoz, hogy érdemi változást, centikben való csökkenést is láthass. A kezeléseket, személyi edzés hatását otthon is meg kell támogatni a megbeszélt táplálkozási szokások megváltoztatásával.

Mi a bambusz masszázs?

A bambusz masszázs egy Távolkeletről származó, exkluzív masszázsfajta, mely nálunk még kevésbé elterjedt. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható masszázsfajta. Meleg, bizsergető érzést kelt a bőrben egyedülálló élményt nyújtva. Természetes adottságit kihasználva alkalmazhatjuk a testi és lelki feszültségek oldására, fejfájás és nyaki fájdalmak kezelésére, felfrissülésre, relaxálásra, kötőszövet erősítésére, cellulit kezelésére!

Csökkenthető általa a stresszt és a fáradtság, stimulálhatja az idegrendszert, nyugtathatja az idegeket. A lerakódások, felhalmozódott salakanyagok, anyagcseretermékek távozását megkönnyítheti. Jótékony hatást fejt ki az izomrendszerre, javítja a vérkeringést, segítheti a nyirokrendszert. A letapadások, hegesedések, pangások oldódhatnak. Semlegesítheti a negatív energiákat.

A masszázs során különböző hosszúságú rudakkal dolgozunk az egészen lágy és simogató mozdulatoktól kezdve az erősebb fogásokig.

Hol fogjuk alkalmazni a cellulit -bambusz masszázst?

  • a lábak hátulsó részén a medencéig
  • kiegészíthető a comb elülső részével és a hasi tájékon is (így a kezelés hosszabb: 45/50 perc)

Egyedi Programot állítok Neked össze rád szabva, a lehetőségeidhez, egyedi árakkal. Foglalj időpontot ingyenes konzultációra, vagy hívj: +36 205160833