AnyaReForma szülés utáni 6 hetes program

Üdvözöllek a hatékony rugalmas 6 hetes hasregeneráló Programon, mely kifejezetten azoknak szól, akik anyukaként szeretnék visszanyerni testük erősségét és rugalmasságát. Ezt a 6 hetes intenzív programot a szülés utáni hatodik héttől kezdheted, hogy támogasson az egészséges és eredményes regenerációban. Segítségével megtanulod, hogyan tornázz szétnyílt hasizommal és mely gyakorlatok és életmódbeli változtatások kellenek ahhoz, hogy záródjon a hasfalad.

A program kiemelt jellemzői:

1. Állapotfelmérés személyesen (vagy olnline)

Egyeztetett időpontban találkozunk, hogy feltérképezhessem egészséged állapotát. Minden, ami a várandósság előtt, alatt, szülés körül történt, fontos nekem, hogy teljes képet kaphassak rólad. Megnézem a testtartásod, mozgásmintáid, légzésed, core-izmok állapotát, szétnyílt hasizmot. Sok-sok kérdést teszek majd fel az életmódoddal kapcsolatban is. Az alkalom után megtudod:

 • életmódodat illetően milyen változásokra lenne szükség, hogy támogasd a regenerálódást
 • mely gyakorlatokat kellene beiktatnod a mindennapjaidba, hogy rugalmasabbnak érezd magad és felold a gerinc menti feszességeket
 • milyen típusú gyakorlatok segítenek a hasfali rés záródásában

Elküldöm neked a javaslataimat írásban, hogy bármikor segítségül hívd a „terápiás” tervet.

2. Gyakorló órák és hetente nehezedő gyakorlatsorok

A szétnyílt hasizom összezárása kulcsfontosságú a hatékony regenerációban. Programom fokozatosan nehezedő gyakorlatsorokat kínál, melyek segítenek erősíteni és visszaállítani a törzs egyensúlyát és az izomtónust. Haladni azonban úgy tudunk, ha otthon szakítasz egy kis időt a gyakorlásra. Házi feladatokra számíthatsz tehát.

A gyakorló órákat (minimum 6 alkalom) személyesen egyéniben, vagy online, illetve 2 fős kis csoportban személyesen, online pedig max 5 fős csoportban tudod végezni.

Ha már jártál nálam, akár korábban Állapotfelmérésen, gyakorló órákra a gombra kattintva tudsz időpontot foglalni.

Ha más regeneráló tanfolyamon jártál korábban és újra elkezdenéd a mozgást, akkor is jöhetsz gyakorló órákra. Ezt az űrlapon jelezheted!

3. Otthoni Gyakorlás 20 percben:

Mivel az anyukák gyakran időhiánnyal küzdenek, minden gyakorlatsor könnyen beilleszthető otthoni környezetben is. Mindössze 20 perc szükséges az edzések elvégzéséhez. A házit emailben/csoportos órák esetén zárt facebook csoportban küldöm Neked!

.

Jelentkezz MOST Állapotfelmérésre és indulj el a hatékony hasregenerálás útján!

Ne hagyd magad sodródni! Minél hamarabb kezded a tornát szülés után, annál gyorsabban nyered vissza az egészséged. A Hasregeneráló Program segít visszanyerni a testi és lelki egyensúlyod. Jelentkezz most, és indulj el a változás útján!

Kinek ajánlott a Program?

 • aki szülés után van 6-10 héttel, vagy évekkel szülés után és újra fel kell építeni a testtartását figyelembe véve a szétnyílt hasizom állapotát
 • aki évekkel van szülés után, túlsúllyal rendelkezik és az alapoktól indulna, hogy a további mozgásprogramokat eredményesen végezhesse
 • aki inaktív életet él, túlsúllyal rendelkezik és a hasa az egyik legnagyobb „keresztje”
 • aki rendszertelenül táplálkozik és mozgással összekötné a diétáját az eredmény érdekében
 • aki szeretne egy törzsstabilizáló 6 hetes mozgásprogramot hetente, amit bármikor be tud építeni a napjába és követhető a fejlődés.
 • a videók 1 évig elérhetőek a közös munka után

Milyen eszközöket használunk?

Ez rajtad áll, milyen eszközeid vannak. Arra törekszem, hogy otthon is mindent megtalálj, vagy pótold mással.

Gyakran előforduló eszközök az alapozó 6 hétben:

 • softball labda
 • két kis súlyzó (max 1,5- 2 kg)
 • SMR-labda, vagy teniszlabda
 • gumiszalag
 • SMR- henger (ha van)

Állapotfelmérés: 13.000 Ft

 • Egyéni gyakorlás személyes/online 6 alkalmas hasregenerálás bérlet: 42.000 Ft/fő (két részletben is fizethető)
 • Két fős kis csoportos bérlet, személyes, 6 alkalom: 28.000 Ft/fő
 • Online 3-5 csoportos óra, 6 alkalom: 18.000 Ft/fő
 • Csak videók 6 hétre: 15.000 Ft

Csak házi feladatokat kérsz 6 héten keresztül emailben?

Erre is van lehetőség, ha nem tudsz velem időpontot egyeztetni, de mégis szakmai vezetés mellett tornáznál. Ehhez tartozik legalább heti 1x visszacsatolás általad, hogyan haladsz!

Gyakorlatsorok 6 hétre 12 hetes hozzáféréssel: 15.000 Ft/fő

Milyen előnye van ennek a programnak?.

Végre fogod tudni, hogy milyen gyakorlatokkal zárd a hasfalad. Ez a tudás a Tiéd marad, mert nem csak mutatom a gyakorlatokat, hanem el is magyarázom. = hosszú távú befektetés magadba!

Szakmai segítséget kapsz tőlem hetente, ha kell változtatunk a feladatokon.

Ez az összeg kevesebb, mint egy fodrász és egy kozmetikai kezelés együtt. Nem csak mozgást, hanem lelki biztatást, megértést motivációt is kapsz egyszerre.

A program díja banki átutalással fizetendő emailben kapott díjbekérő alapján. Az utalásról elektronikus számla kerül kiállításra.

Szeretettel várlak! – Huszár Zsuzsanna, sportrehabilitációs tréner, AnyaReForma program kidolgozója