„Banyapúp” EGYÉNI 6 hetes online program

Jelentkezz itt!

Ülőmunka, egyoldalú terhelés, inaktív életmód, túlsúly, szülés után vagy évekkel…. ? Nem tudod, hogyan állj neki, de fáj mindened, vagy épp a nyaki-háti gerinc találkozásánál kialakult púp akadályoz a mozgásban és rejtegeted a nyakad?

Bármely életmódot is folytatsz, ha a mozgás nem rendszeres az életedben, előbb-utóbb a tested fájdalommal jelez. Ne várj erre a pillanatra, előzd meg, vagy ha már kialakult a panasz, ne halogasd tovább a „mozogni kellene” lépést!

A leghatékonyabb GYÓGYSZER A MOZGÁS! Most egyéniben is elkezdheted velem a „banyapúp” programot, legyél bárhol is: munka, nyaralás.

Mire számíts, ha belevágsz:

  • az első alkalom INGYENES konzultáció az állapotodról, célodról. Ha úgy gondoljuk, neked való ez a program, akkor belevágunk.
  • Állapotfelmérés kérdőívek alapján, a táplálkozásod is kiértékeljük
  • felállítjuk a fejlődési tervet, személyre szabjuk a programot
  • hetente rövid konzultáció emailben/Messengeren
  • minden héten két mozgásvideót küldök Neked és rövidebb edukációs videókat, melyben életmódbeli változtatásokról beszélek a gerinced, testtartásod javítását célozva
  • a videók az együttműködésünk kezdetétől 3 hónapig elérhetőek, de ajándék videó is jár a legjobb eszköz nélküli gyakorlatokból + Pilates 3 hetes interaktív edzésterv

Mennyibe kerül a program?

  • A 6 hetes online egyéni videós program táplálkozás kiértékeléssel és mentorálással + ajándék „Pilates 3 hetes edzésterv és táplálkozás kialakítása ebook ” összesen 28.500 Ft .

Milyen eredményre számíts 6 hét után?

Sokkal tudatosabb leszel a testeddel, testtartásoddal kapcsolatban. Rugalmasabb lesz a gerinced, csökken a fájdalmad, formálódsz, stabilabb lesz a törzsed, jobb lesz közérzeted, több energiád lesz. Megszűnhet a fejfájásod, könnyebbek lesznek a lépteid, jobban bírod majd a sétát is!

Hány éves kortól érdemes kezdeni?

Nemtől és kortól független a program, igyekszem rád szabott mozgásanyagot kiválasztani, készíteni!

Lennének még kérdéseid? – hívj bátran: 06205160833, vagy írj emailt: preventivfitness@gmail.com

Ha pedig már most cselekedni szeretnél, ne habozz, jelentkezz!

Szeretettel várlak!

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük