Fitlélek stresszkezelés-légzés tréning

Jelentkezz ingyenes segítő beszélgetésre!

Stressz, szorongás, általános rossz közérzet? – Ha úgy érzed, „nyomja valami a lelked”, de egyedül nem tudsz megbirkózni az érzéssel, akkor egyetlen út, ha megfogalmazod magadnak a problémát és elindulsz a megoldás felé. Egyedül cipelni a „hátizsákot” nehéz, együtt könnyebb.

Miért fordulj Segítőhöz, Coachoz, ha barátra is számíthatsz a problémáddal?

  • mert a barát ismer, talán elfogult lehet a helyzeteddel kapcsolatban, nem tud pártatlan lenni
  • mert egy barát nem feltétlen mindig a problémákról akar veled beszélgetni.
  • mert a Coach előtt önmagadat adhatod
  • mert célzott kérdésekkel előrébb fogsz lendülni
  • mert gyakorlatban is megelevenedik előtted a problémás helyzet, melyet több oldalról világítunk meg

Mi a Fitlélek tréning?

Olyan 6-8 beszélgetésekből álló „lélek”gyakorlatias program, mely segít átlendülni egy nehéz élethelyzeten. Segít, hogy jobb legyen a közérzeted, más színben lásd az élet dolgait és egészséges lelki szokásokat alakíthass ki. Nem a múltba térünk vissza, nem boncolgatjuk a traumáid, hanem a MOST-tal, a JELEN-nel foglalkozunk és ebbe segítek neked megfogalmazni a jövőbeli céljaid és az ahhoz elvezető utat.

Álmodj Nagyot!- szokták mondani. Mersz-e egyáltalán álmodni és elhiszed-e, hogy egyedül Te vagy a megoldás, a kulcsszereplő abban, hogy az Életed más mederbe érjen, vagy épp a helyeden legyél a munkában, családban, kapcsolataidban.

Mitől különleges még a Fitlélek tréning?

Ha ápolod a tested, simogatod a lelked!- minden mozgásszervi panasz szorosan összefügg a testi gondokkal. Nem lehet mindig kideríteni, melyik volt előbb. Kéz a kézben jár test és lélek, kiegészítik egymást. Összeállítok tehát Neked olyan mindennapokban is használható mozgás-gyakorlatokat, mely segítenek levezetni a stresszt és pozitív gondolatokat ébresztenek. Ezeket az alkalmakba is becsempésszük. Megtanuljuk a helyes és nyugtató légzést.

Hogyan tudod elkezdeni velem a programot akár már ma?

Első lépésben egyeztetünk egy 30 perces ingyenes segítő beszélgetés-időpontot. Itt kiderül, tudnánk-e együttműködni, ez az -e, amit keresel, ami továbblendít. Ha a válasz IGEN, megbeszéljük a további alkalmak helyszínét (személyesen Újpesten, privát helyszínemen, vagy online), a program költségeit

Ár: egyéni árajánlatot készítek számodra. Függ az alkalmak számától és idejétől. A megoldásra törekszünk, ami lehet 4-6-8, vagy akár 10 alkalom is.