FormaBontó 6 hetes online Program

Ha Te is azok közé tartozol, akik nehezen fogynak bármit is csinálnak, vagy éppen mindig elfogy a lendület, ha fogyásról van szó, akkor a FormaBontó program Neked való.

Én nem diétás étrenddel segítek, vagy épp előre megírt étrenddel, amit nem is biztos, hogy kedvelni fogsz. Nem a megszorításokra hajtunk, hanem megkeressük azokat az ételeket, melyektől az anyagcseréd a legoptimálisabban működik. Megkeressük azt is, mit mivel tudnál helyettesíteni, hogy minél változatosabban tudj ételeket készíteni és ne érezd csupán a tiltólistát az étkezéseidben.

A szép eredményekhez azonban mozogni is feltétlen szükséges! Ehhez csak el kell indítani heti legalább 3x az általam küldött videókat, sőt hozzáférést is kapsz a Gerincfrissítő csoportunk Videótárához.

Miért érdemes belevágni és nem lebeszélni magad róla:

  1. Egyéni online mentorálás: Nem vagy egyedül! Tapasztalt mentoraink segítségével minden lépésnél melletted állunk. Személyre szabott támogatásban részesülsz az egész program során.
  2. Anyagcseretípus táplálkozás felmérés: Ismerd meg tested működését! Különleges tesztekkel pontosan kiderül, mely ételek serkentik, és melyek lassítják az anyagcserédet, így könnyedén összeállíthatod az ideális étrendedet.
  3. Online konzultáció: A program elején és a végén egyeztetett időpontban egy kötetlen , de mégis vezetett beszélgetésben felmérem az életmódod, étkezési szokásaid.
  4. Testalkat típus meghatározás: Kiderül az is, milyen testalkat típusban sorolhatunk és ehhez kapcsolódóan javaslok neked mozgásformákat, mely hosszú távú segítség lehet számodra.
  5. Otthon végezhető edzés: Időhatékonyan is tornázhatsz! Heti három, mindössze 15 perces edzésprogramokkal formálhatod testedet otthon, rugalmas időbeosztással. Ezen felül pedig hozzáférést kapsz a Gerincfrissítő Videótárhoz is!
  6. Heti e-mail kapcsolattartás: Ne maradj le semmiről! Hetente frissítjük az elvégzendő teendőket, hogy biztos légy minden lépésben az átalakulás felé.

A 6 hetes program (életmód, étkezés, mozgás) anyák napi kedvezménnyel 32.500 Ft helyett 24.900 Ft (05.12.-ig)