Masszázs-Újpest-AnyaReForma

Ahogy beköszönt a melegebb idő és az újjászülető természet, arra inspirálódunk, hogy gondoskodjunk testünkről és lelkünkről. 😊 Egy kis frissesség, vitalitás és harmónia minden Anyukának jár!

Február és március különleges kezelésekkel készültem, hogy segítsek Neked a téli fáradtság levetkőzésében, az izmok, kötőszövetek újratöltésében! 🌿💫

Az aktív mozgás mellett passzív segítséget is kínálok számodra, hogy komplexen tudjak Neked segíteni. A manuális technikákat mozgásprogram kiegészítőjeként, vagy önmagában is igénybe veheted.

🍯 Kötőszöveti mézes masszázs: Az édes méz tápláló hatásával egyesülve ez a kezelés segít regenerálni a bőrt, méregtelenít és mélyen táplálja a szöveteket.

🎋 Bambusz masszázs cellulitra és kötőszövet lazításra: A bambusz mélyen behatolva lazítja az izmokat, segítve a narancsbőr elleni küzdelmet és javítva a bőr textúráját.

🌟 Svéd- és hátmasszázs triggerpont kezeléssel: Az izmok mély relaxációját és a feszültség oldását szolgáló kezelés, amely új lendületet ad az egész testednek és lelkednek.

🌺 Kismama masszázs: Az anyaság csodálatos időszakában is fontos az önápolás és a testi-lelki harmónia megőrzése. Kismama tornával, Kismama masszázzsal várlak nagy szeretettel!

🌷 Hegkezelés: Egy heget kezelni nem csak az esztétika miatt fontos! A heg alatti szövetekben is letapadások lehetnek, melyek mozgásmintákat torzíthatnak, mozgásszervi és belső szervi panaszokat is okozhatnak. 5-6 alkalommal érdemes szakember segítségét kérni és otthon is gyakorolni.

Amikor pedig a különféle manuális technikák, triggerpont oldás hatására az első kezelés után látványos eredményt érünk el! Ilyen is van… !

A kedves Vendégem jobb csípője magasabban van, pedig gerincferdülés nem látható. Kötőszöveti technikákkal sokat segíthetünk, hogy helyreálljon az egyensúly. A torna azonban továbbra is az elsődleges „terápia”!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a feltöltődésre és a testi-lelki egyensúly visszaállítására! 😊🌼 Gyere, és foglaljatok időpontot a délelőtti órákban még szabad helyekre, hogy együtt indulhassunk el az új évszak friss energiáival!

📞 Foglalj most: a gombra kattintva, vagy emailben a preventivfitness@gmail.com címen.

Legyen ez a tavasz a szépség és a harmónia időszaka számodra!✨🌸

Masszázs szolgáltatásra kizárólag hölgyek jelentkezhetnek! Férfi vendégek csak ismeretség alapján!

Árak (2024. február végéig!)

1 alkalom /30 perc – 4.500 Ft

4 alkalom 30 perces kezeléssel: 16.800 Ft

1 alkalom 45 perc – 6.500 Ft

4 alkalom 45 perces kezeléssel – 24.800 Ft

Babamasszázs betanító alkalmak

A kisbabák számára létfontosságú a testi érintés, mely lehet ölelés, puszilgatás, vagy tudatosan végzett babamasszázs. Remek közös program a babával, nemcsak az anyukának, hanem akár az apukának is. A rendszeres babamasszázsnak számos pozitív hatása van:

  • Elmélyíti a kötődést szülő és baba között.
  • Segít megismerni a babának a saját testét és a testrészeivel kapcsolatos érzéseket.
  • Feszültségoldó hatása van, amely a nemcsak a babánál, de a szülőnél is jelentkezik.
  • Nemcsak a bőrt, de a légző-, keringési- és emésztőrendszert is stimulálja.
  • Hasfájós, puffadásra hajlamos babáknál segít enyhíteni a tüneteket.
  • Javítja az ellenállóképességet.
  • Támogatja a jobb alvást.

Három alkalom után megkapod tőlem az általam összeállított Babamasszázs letölthető kis füzetet. Online formában is segítek Neked, vagy akár házhoz is megyek Újpesten. Itt jelentkezhetsz:

Kérdésed van? Foglalj időpontot ingyenes konzultációra az preventivfitness@gmail.com címen, írj, vagy hívj: +36 205160833

Szeretettel várom, hogy találkozzunk!