Masszázs-AnyaReForma

Kedves Vendégem!

A nyári időszakban, 07.01. és 08.31. között kevésbé leszek elérhető budapesti helyszínen. Veszprém megyében, Felsőörsön és környékén akár elmegyek hozzád, ha hát,-derékfájással, nyaki panaszokkal, talpi fájdalmakkal, csípő, vagy térdfájdalommal küzdesz.

Tarsolyomban masszázs, Triggerpont kezelés, csúszó köpölyözés (nem a lilafoltos verzió:-), hegkezelés (császárheg, hasfali műtét, de bárhol a test más pontján), flossing, kinesiotape.

Üzenetben jelezz, ha szívesen hívnál házhoz: preventivfitness@gmail.com

1.Svédmasszázs és Triggerpont-oldás

A svédmasszázs különféle fogásaival lazítjuk a feszes kötőszövetet. Friss és egyben relaxáló érzéssel távozhatsz tőlem. Célom, hogy ne csak pár napig érezd jól magad, így a kezeléssel a mobilitásod is szeretném segíteni. Ha vannak feszes, kemény „csomók” az izomban, kötőszövetben, triggerpont kezeléssel feloldom.

Az aktív mozgás mellett passzív segítséget is kínálok számodra, hogy komplexen tudjak Neked segíteni. A manuális technikákat mozgásprogram kiegészítőjeként, vagy önmagában is igénybe veheted.

2. Kötőszöveti méregtelenítő és reflexzónás mézes masszázs

Ez a technika egy komplex kezelés, amely nem csak méregtelenít, hanem frissít, zsírtalanít és energetikailag feltölt. Beindítja a nyirok-keringést, normalizálja a vérkeringést, a rendszeres masszázs mellett az izmok megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad.

3. Bambuszmasszázs

A bambusz masszázs egy Távolkeletről származó, exkluzív masszázsfajta, mely nálunk még kevésbé elterjedt. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható masszázsfajta. Meleg, bizsergető érzést kelt a bőrben egyedülálló élményt nyújtva. Természetes adottságit kihasználva alkalmazhatjuk a testi és lelki feszültségek oldására, fejfájás és nyaki fájdalmak kezelésére, felfrissülésre, relaxálásra, kötőszövet erősítésére, cellulit kezelésére!

Csökkenthető általa a stresszt és a fáradtság, stimulálhatja az idegrendszert, nyugtathatja az idegeket. A lerakódások, felhalmozódott salakanyagok, anyagcseretermékek távozását megkönnyítheti. Jótékony hatást fejt ki az izomrendszerre, javítja a vérkeringést, segítheti a nyirokrendszert. A letapadások, hegesedések, pangások oldódhatnak. Semlegesítheti a negatív energiákat.

A masszázs során különböző hosszúságú rudakkal dolgozunk az egészen lágy és simogató mozdulatoktól kezdve az erősebb fogásokig.

4. Aroma masszázs

Az aroma masszázs során használt különleges illóolajok masszírozással könnyen jutnak a bőr felszínén át a vérkeringésbe, ahol az egész szervezetre kifejtik jótékony, nyugtató vagy éppen serkentő hatásukat. A masszázs segíti a salakanyagok eltávozását a szervezetből, serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert. Alkalmazása során a bőr és az érhálózat rugalmasabbá válik, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és stresszoldó hatással is rendelkezik. Az illóolajok belégzése további pozitív, érzelmi és lelki választ vált ki, ezáltal lelki eredetű problémák kezelésének kiegészítésére, illetve alvási zavarok esetén is ajánlják. A masszázs és illóolajok együttes hatására az örömérzetért, jókedvért felelős ingerület átvivő anyagok, vagyis endorfinok szabadulnak fel. A kezelést főként lágy, simító fogások jellemzik.

Masszázs szolgáltatásra kizárólag hölgyek jelentkezhetnek!

Árak (budapesti helyszínen): – SAJÁT HELYSZÍNEDEN AZ ÁRAKAT EGYÉNILEG EGYEZTETJÜK!

1 alkalom /30 perc – 4.500 Ft

4 alkalom 30 perces kezeléssel: 16.800 Ft

1 alkalom 45 perc – 6.500 Ft

4 alkalom 45 perces kezeléssel – 24.800 Ft

5. Babamasszázs betanító alkalmak

A kisbabák számára létfontosságú a testi érintés, mely lehet ölelés, puszilgatás, vagy tudatosan végzett babamasszázs. Remek közös program a babával, nemcsak az anyukának, hanem akár az apukának is. A rendszeres babamasszázsnak számos pozitív hatása van:

  • Elmélyíti a kötődést szülő és baba között.
  • Segít megismerni a babának a saját testét és a testrészeivel kapcsolatos érzéseket.
  • Feszültségoldó hatása van, amely a nemcsak a babánál, de a szülőnél is jelentkezik.
  • Nemcsak a bőrt, de a légző-, keringési- és emésztőrendszert is stimulálja.
  • Hasfájós, puffadásra hajlamos babáknál segít enyhíteni a tüneteket.
  • Javítja az ellenállóképességet.
  • Támogatja a jobb alvást.

Három alkalom után megkapod tőlem az általam összeállított Babamasszázs letölthető kis füzetet. Online formában is segítek Neked, vagy akár házhoz is megyek Újpesten. Itt jelentkezhetsz:

Kérdésed van? Foglalj időpontot ingyenes konzultációra az preventivfitness@gmail.com címen, írj, vagy hívj: +36 205160833

Szeretettel várom, hogy találkozzunk!