Anya Home Office-ban

Ingyenes esemény itt!

Home office, család, házi munka? Nem könnyű megszervezni a napot, hogy minden gördülékenyen menjen. A hirtelen változásoktól az eddig jól bejáratott rutin, napirend megborulni látszik. Stresszt, feszültséget okoz ez a család minden tagjának: nagyobb gyermek online órán, kisebbel játszani, ovissal kézműveskedni, mozogni, valamint ötszöri étkezés biztosítása, takarítás, anya munkája.

Egy valami segít: szervezd össze a napot!

  • Írd össze a nap fontos pontjait egy táblázatba!Tervezd meg az ebédet is akár főzöl, akár rendelsz!
  • Adj a nagyobbacska gyermeknek is feladatot! Ne akarj mindent egyedül megoldani!
  • Ha van kisebb gyermek, aki még alszik ebéd után, akkor a nagyoknak legyen csendes pihenő, esetleg akkorra időzítsék a tévézést, vagy a házi feladat elkészítését.
  • Rendeld házhoz a bevásárlást, ne indulj el egy-két gyerekkel vásárolni!Ezt az időt inkább töltsétek együtt közös játékkal, programmal!
  • Ne feledkezz el a mozgásról, fel kell töltened az energiaraktáraidat mozgással is! Vond be a gyerekeket!
  • Időbe fektesd le este a lurkókat, hogy még maradjon egy kis időd a további tervezésekre, munkahelyi feladataid befejezésére.

Készítettem neked egy letölthető táblázatot, amibe rövid címszavakkal le tudod jegyezni a nap fontos teendőit. Szeretettel ajánlom neked és ha tetszett, írd meg nekem akár hozzászólásba, üzenetbe és bátran ajánld ismerőseidnek is!

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük