AnyaReForma tornák: 5 hét+gyönyörű eredmények!

Regisztráció itt!

Ma véget ér a közös torna, a Hasforma Program az AnyaReForma tornák zárt csoportban. Szomorúak azonban nem vagyunk, hiszen 5 hét bőven elég volt arra, hogy a napi mozgás a rutin része legyen. a mindennapjainknak.

Nagyon szép eredmények születtek: volt aki arról számolt be, hogy kevésbé fáj a háta/dereka, a haskörfogat csökkenés, vagy a feszesebb comb/farizom is egy pozitív sikernek könyveltük, illetve az általános jó közérzet, energikusabb test és lélek, ami „mellékhatásként” megjelent.

Nézzünk előre, határozzuk el a célunkat és tegyünk érte inkább minden nap egy kicsit, mint hogy a megfelelő pillanatra várjunk!Közeleg a nyár, ha még most nem is érezzük! Érdemes előre gondolkoznunk, feltölteni az energiaraktárakat és töltekezni egészséggel mozgás terén is!

Elkészült a következő 4+1 hét Program esemény-képe is! Szándékosan nem Beach Body nevet kapott az 5 hét, hiszen abból már van bőven. Mi nem a strandra gyúrunk, hanem hosszú távú céljaink vannak. Anyukák vagyunk és az egészségünk érdekében többet teszünk a „beach body”-nál: javítunk a testtartáson, mobilizáljuk a gerincet, előhívjuk a mélyen fekvő hasizmokat, valamint szem előtt tartjuk a szétnyílt hasizmot, hogy a legoptimálisabb gyakorlatokat végezhessük.

A tervek folyamatosak, a motivációm nem veszett el! Hamarosan jönnek a részletek ….addig is lehetőség lesz Húsvétkor 4 napig ingyenesen is betekinteni a csoportba:-) Itt lehet jelentkezni :https://forms.gle/Gd55vmjSdD7hDmG98

Szeretettel várlak!

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük