fbpx

Hasx6 Edzésprogram 6 hetes edzéstervvel!

Ha tetszik az ötlet, kedveld az oldalam, hogy le ne maradj!

Ha azt kérdezném tőled, melyik testrészed az amin változtatnál, talán azt mondanád rögtön: a HASAM.

Szülés után főleg gyenge pontunk a has, amit igazából most csak közszóval említek hasnak, hiszen, aki a mélységekbe is belelát, tudja, hogy nem csak a törzs elülső részéről van szó, ami a bikiniben látszik legjobban. A has, azaz a KOCKAHAS nem tartható fenn hosszú távon. Kemény munka van mögötte és kemény étkezés. A napi szinten kőkemény versenyszerűen sportolók büszkélkedhetnek ugyan vele, vagy akinek élete, munkája a testépítés. Anyukaként, vagy leendő anyukaként reális célokat kell kitűzni, olyanokat, melyeket el tudunk érni és szívből vállaljuk örömmel. Olyan sokszor hallom, hogy azért edzek, mert kell, különben fáj a hátam, vagy a “víztől” is hízok. A “kell” mögött sok minden állhat:

  • “Túl-tolt ” edzésterv, ami nem a mi szintünk egyenlőre, nem tartunk még ott!
  • Unalmas gyakorlatok, melyek már nem jelentenek kihívást. Se motiváció, se figyelem!
  • Félelem a sikertelenségtől, de “csakazértis” csinálom, mert KELL, hogy jól nézzek ki.
  • Egyedül nem megy, de azért csinálom hébe-hóba!

A listát még folytathatnánk. Persze, a legcélravezetőbb az egyéni edzés, ahol a személyi edző nem csak egy testet lát, amin javítani kell, hanem állapotot felmér, beszélget a vendéggel, hogy a körülményeket is lássa, meghallgatja a panaszait, együtt keresi a miértekre a választ, végül elkészíti a testre szabott edzéstervet, vagy akár étkezési javaslatokkal, coachinggal is támogatja azt.

Egy szó, mint száz, olyan 6 hetes törzsközpontú edzéstervet készítek Neked, melyet örömmel fogsz csinálni, várni fogod, mert tudod, hogy lesz eredménye! Valami nagyon jót szeretnék készíteni, benne lesz szívem-lelkem, tudásom!

Egyenlőre annyit árulok el, hogy:

  • Letölthető lesz, örökre a tiéd maradhat!
  • Zárt felületen 6 hétig az oldalról is használhatod!
  • Eredményes lesz!
  • A táplálkozáshoz is kapsz segítséget!

Ha nem tudsz várni, míg elkészül, szerezd be nagyon kedvező áron a CsinosForma 6 hetes Programot 14 db videóval, megjegyezhető bemelegítéssel, nyújtással, TABATA kardio-edzéstervvel, ANYAREFORMA OKOSTÁNYÉR étkezési javaslatokkal!

Ha tetszik az ötlet, csatlakozz az oldalam kedvelőihez, hogy le ne maradj a szuper hírekről!

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.