fbpx

Preventív FitT Kismamatorna és Életmód Program

Kismamák! Ne menjen el a nyár anélkül, hogy fel ne dobnátok 4 hét szuper Programmal, amit csak nektek készítettem! A nyár egy jó kis kihívás önmagában is a várandósok számára: meleg, meleg és még melegebb…..

Ebben a 4 hétben én is újra kismamaként tornázom veletek, vagyis inkább a videókon, hiszen Bernát már 8 hónapos! 🙂 Olyan jó azonban újra átélni és annyit segített nekem a tavalyi év, hiszen rengeteg kismamával “találkoztam” a zárt csoporton belül az ország bármely részéről.

Sok-sok téma felvetődött, ami előkerülhet a kismamák életében. Én már a 3. babaváráson vagyok túl. Voltak persze nehéz időszakok, megéltem már a fájdalmat, a vetélést, két természetes szülést és egy császármetszést és sok-sok örömöt a gyerkőcökkel.

Rengeteg egyéni tapasztalattal tudlak Benneteket támogatni anyaként, edzőként, Pilates oktatóként, LoveYourBelly oktatóként és az AnyaReForma önálló koncepcióm tükrében.

Eredetileg 14 db 30-35 perces videóval indultam, de mára már születtek és fognak is rövidebb extra-kisvideók mindig valami célból pl. hátizom erősítés, Könnyed átmozgatás, Fitball-blokk stb… amivel kiegészítheted a tornaprogramot és fáradt, gyenge napokon a hosszabb tornák helyett is elvégezheted.

A témák bővülnek, már meghallgathatod a szüléssel kapcsolatos összeállításom és belekerült a táplálkozás is a témák közé.

Kapsz továbbá jó néhány letölthető anyagot, amit bármikor elővehetsz pl.

táplálkozási napló, hasmasszázs, fitball gyakorlatok, smoothie -összeállítás, sütis füzet….stb.

A menüben itt olvashatsz még a Programról!

Ne habozzatok, gyertek, várlak Benneteket! Ezen az űrlapon tudok előzetesen jelentkezni.

A kitöltés után a válaszban megkapjátok az infó-dokumentumot és az egészségügyi kérdőívet!

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.