Pilates csoportos óra

Csoportos Pilates órát indítok újra, melyet már sokan vártatok! Újpesten az Evangélikus Közösségi teremben, február 28-tól minden szerdánként 17.30-18.30-ig lehetőséged lesz részt venni ezeken az órákon.

CÍM: 1042 Budapest, Munkásotthon utca 23. (zöld kiskapu az Evangélikus templom oldalán a Munkásotthon utca felől)

ÁR: 2500 Ft/fő, melyet a helyszínen készpénzben tudsz rendezni. A befizetett óradíjról elektronikus számlát állítok ki!

Miért érdemes bekapcsolódni?

  1. Motiváció és közösség: A közösség ereje és a csoportos légkör segít kitartani és folyamatosan fejlődni a gyakorlatokban. Rendszeres gyakorlással hétről hétre szép eredményeket fogsz elérni.
  2. Személyre szabott figyelem: Bár csoportos óráról van szó, igyekszem figyelni az egyéni szükségletekre és képességekre is. Így biztosítom, hogy mindenki számára megfelelő kihívást jelentsen az óra.
  3. Erősítés és nyújtás egyben: A Pilates gyakorlatok kombinálják az erősítést és a nyújtást, így segítve a test egyensúlyának és funkcionalitásának javítását. Ezek az órák kiválóan alkalmasak az izmok erősítésére, a testtartás javítására és az általános jó közérzet megteremtésére.
  4. Stresszcsökkentés és relaxáció: A Pilates gyakorlatok segítenek a stressz levezetésében és a mentális feszültség csökkentésében. Az órák után frissebbnek és feltöltődöttebbnek érezheted magad.
  5. Egészséges közösség: Egy ilyen óra egyben lehetőséget nyújt arra is, hogy új embereket ismerj meg, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek és egy egészséges életmódra törekszenek.

FONTOS:

A termet 17.15.-kor nyitjuk és pontosan 17.30.-kor zárjuk! Kérlek, érkezz pontosan, mert ha az óra elkezdődik, nem tudok sajnos már ajtót nyitni. Megértésed köszönöm!

Hozz magaddal matracot és egy vízzel teli kulacsot az órára, hogy kényelmesen és hidratáltan tudd végigcsinálni a gyakorlatokat.

FOGLALÁS: a „Foglalj időpontot az órára!” gombra kattintva tudsz jelentkezni az órára. A terem kapacitása kb. 12-15 fő. Ha először érkezel hozzám, fogom kérni a számlázási címed az elektronikus számlához, illetve az egészségi állapotodról teszek fel pár kérdést.

Kérlek, az óra előtt legkésőbb 3 órával foglalj időpontot! Ha nem tudsz eljönni, akkor 12 órával előtte mondd le az órát, hogy másnak át tudjuk adni a helyet adott esetben!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy együtt fejlődjünk és élvezzük az egészséges életmód nyújtotta előnyöket!

Szeretettel várlak!