Preventív Fitnesz shop

Kedves Vendégem!

A Preventív Fitnesz shopban a legjobb alakformáló programjaim választottam Neked össze a mindennapi otthoni edzéshez. Legyen célod a fogyás, szétnyílt hasizom összezárása, testtartásjavítás táplálkozással egybekötve, segítségedre leszek!

Legfrissebb tanfolyamom a Babamasszázs tele aranyos dalokkal, mondókákkal és egy letölthető pdf. formátumú e-füzettel. A masszázs már újszülött kortól kezdhető, enyhítheted vele a nyűgös babád fájdalmait. Egészen 3 éves korig alkalmazható ez a vidám játékos masszázs. Ha van kisbabás ismerősöd, ajánlom Neki is szeretettel.

Segítség a vásárláshoz:

A csomagokat egyenlőre utalással tudod megvásárolni. A kosárba helyezve, kérlek, töltsd ki az adataid, hogy el tudjam készíteni az elektronikus számlát. A megjegyzés rovatba, ha nincs kérdésed hozzám, akkor írj csak egy x-et! 🙂

A vásárlást követően a programmal kapcsolatban felveszem veled a kapcsolatot 48 órán belül. Az ebookot is legkésőbb ennyi időn belül küldöm a megadott email-címedre. (pdf. formátumban van, könnyen kezelhető!)

Örülök, ha velem tartasz! Ha bármi kérdésed lenne, írj bátran e-mailben: preventivfitness@gmail.com!

Babamasszázs oktató program szülőknek

9 900Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok
Márkanév: anyareforma-thai babamasszázs
A Thai Babamasszázst újszülött kortól végezheted, nem kell krém, vagy olaj hozzá. Ruhában is végezhető. Segíti a nyűgös babát, az elalvást, a hasi panaszokat.

A videós csomag segítségével és a hozzá tartozó pdf.-füzettel könnyen megy majd a massázzs-móka!

Az okató program a következőket tartalmazza:

- információk a Thai Babamasszázsról

- Előkészítő játékok
- Arc masszírozása
- Karok és Mellkas masszázs
- Has és lábak masszírozása
- Hát masszírozása és befejezés
- Nyomtatható Babamasszázs -jegyzet dalocskákkal, mondókákkal, fogások rajzos bemutatásával

BÓNUSZ: Ha megvásárolod a csomagot, ajándékba kapsz egy ingyenes szülés utáni konzultációt: hasfali rés tesztelés velem (online segítség), tanácsadás.

Termék mentése későbbre