Preventív Fitnesz shop

Kedves Vendégem!

A Preventív Fitnesz shopban a legjobb alakformáló programjaim választottam Neked össze a mindennapi otthoni edzéshez. Legyen célod a fogyás, szétnyílt hasizom összezárása, testtartásjavítás táplálkozással egybekötve, segítségedre leszek!

Legfrissebb tanfolyamom a Babamasszázs tele aranyos dalokkal, mondókákkal és egy letölthető pdf. formátumú e-füzettel. A masszázs már újszülött kortól kezdhető, enyhítheted vele a nyűgös babád fájdalmait. Egészen 3 éves korig alkalmazható ez a vidám játékos masszázs. Ha van kisbabás ismerősöd, ajánlom Neki is szeretettel.

Segítség a vásárláshoz:

A csomagokat egyenlőre utalással tudod megvásárolni. A kosárba helyezve, kérlek, töltsd ki az adataid, hogy el tudjam készíteni az elektronikus számlát. A megjegyzés rovatba, ha nincs kérdésed hozzám, akkor írj csak egy x-et! 🙂

A vásárlást követően a programmal kapcsolatban felveszem veled a kapcsolatot 48 órán belül. Az ebookot is legkésőbb ennyi időn belül küldöm a megadott email-címedre. (pdf. formátumban van, könnyen kezelhető!)

Örülök, ha velem tartasz! Ha bármi kérdésed lenne, írj bátran e-mailben: preventivfitness@gmail.com!

Banyapúp - videótár

8 900Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok
Márkanév: banyapúp ellen mozgás, Preventív Fitnesz

Csökkentsd a nyaki, -háti,- derékfájdalmat tornával! Most 8 hétre férhetsz hozzá a banyapúp - videótárhoz bővülő tornákkal. A zárt felületen bármikor kapcsolatba léphetsz velem, ha segítséget kérnél.

Ajándék:

- egyéni 20 perces konzultáció online

- letöltések:

- Banyapúp- efüzet a leghasznosabb életmód tippekkel és SOS - 5 gyaokrlat, melyet minden nap végezhetzs

- ajándék 30 perces torna örök hozzáféréssel

- letölthető dokumentum mérésekhez, ha fogyni is szeretnél

- okostányér arányok

Add le itt a shopba adataid a számla kiállításához, majd utalást követően küldöm is a zárt felületen saját jelszavad. Kezdd bármikor, tornázz időbeosztásod szerint!

Kérdésed esetén jelezz nekem emailben: preventivfitmess@gmail.com

Termék mentése későbbre