Preventív Fitnesz shop

Kedves Vendégem!

A Preventív Fitnesz shopban a legjobb alakformáló programjaim választottam Neked össze a mindennapi otthoni edzéshez. Legyen célod a fogyás, szétnyílt hasizom összezárása, testtartásjavítás táplálkozással egybekötve, segítségedre leszek!

Legfrissebb tanfolyamom a Babamasszázs tele aranyos dalokkal, mondókákkal és egy letölthető pdf. formátumú e-füzettel. A masszázs már újszülött kortól kezdhető, enyhítheted vele a nyűgös babád fájdalmait. Egészen 3 éves korig alkalmazható ez a vidám játékos masszázs. Ha van kisbabás ismerősöd, ajánlom Neki is szeretettel.

Segítség a vásárláshoz:

A csomagokat egyenlőre utalással tudod megvásárolni. A kosárba helyezve, kérlek, töltsd ki az adataid, hogy el tudjam készíteni az elektronikus számlát. A megjegyzés rovatba, ha nincs kérdésed hozzám, akkor írj csak egy x-et! 🙂

A vásárlást követően a programmal kapcsolatban felveszem veled a kapcsolatot 48 órán belül. Az ebookot is legkésőbb ennyi időn belül küldöm a megadott email-címedre. (pdf. formátumban van, könnyen kezelhető!)

Örülök, ha velem tartasz! Ha bármi kérdésed lenne, írj bátran e-mailben: preventivfitness@gmail.com!

Táplálkozás tanácsadás anyagcsere típus szerint és edzésterv 6 hétre

25 000Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok
Márkanév: AnyaReForma táplálkozástanácsadás

Alakformálás Otthon?Sokat próbálkoztál már, hogy végre eredményes legyen a fogyásod? Feladod, nem tudod tartani a diétát? Keressük meg együtt, hol vannak az elakadásaid és az anyagcsere típusod, hormontípusod megismerésével találjuk meg a számodra legjobb "üzemanyagot".

Testalkatora szabjuk az otthoni tornát és összeállítok neked egy 6 hetes edzéstervet. Az edzésterv függ az erőnlétedtől, egészségi állapotodtól, célodtól.

A csomag tartalma:

- 2 online konzultáció (program elején és a végén)

- 6 héten keresztül edzéstervek küldök neked írásban és videós gyakorlatokban

- kitöltendő tesztek a táplálkozásod feltérképezéséhez

- táplálkozási javaslatok személyre szabva

- 3 napos mintaétrend

- a 2. konzultáció 10 héttel a program elejétől számítva (ha elmaradtál az edzéstervvel, addig tudod pótolni)

- az edzésterv a tiéd marad!

Termék mentése későbbre