Szétnyílt hasizom gyakorló órák

Üdvözöllek, örülök, hogy szeretnéd karban tartani a szülés utáni hasfalad, zárni a szétnyílt hasizmokat, fejleszteni a core-stabilitást.

Az AnyaReForma online csoportos szétnyílt hasizom gyakorló óráin hétről hétre eredményesen fejlődhetsz és újra lapos hasad lehet, akár szülés előtt, vagy mint eddig soha:-)

Szeretném megosztani veled, hogy miért éri meg részt venni ezeken az online órákon.

Először is, az AnyaReForma egy olyan módszer, amelynek célja a szülés utáni hasfal regenerálása légzéssel, szenzomotoros gyakorlatokkal, speciális gyakorlatsorokkal, hogy újra visszanyerje támasz funkcióját a hasfal, záródjon a szétnyílt hasizom, javuljon a testtartás, csökkenjen/elmúljon a hát -és derékfájás és az intim panaszok is enyhüljenek.

Az online órák kényelmes és rugalmas megoldást kínálnak számodra, hiszen otthonról akár baba mellől is tornázhatsz velünk. A Google Meet alkalmazáson keresztül könnyen csatlakozhatsz az órákhoz bárhol és bármikor, csak internetkapcsolatra van szükséged. Nem kell otthonodat elhagynod, így időt és energiát takaríthatsz meg az utazással járó stressztől és időveszteségtől.

Az órákon való részvétel során professzionális irányítást kapsz tőlem, hogy hatékonyan és biztonságosan végezd el a gyakorlatokat. Minden óra motiváló és támogató környezetet teremt, ahol együtt dolgozunk az egészségesebb és erősebb test eléréséért.

Kinek ajánlott az óra?

  • Ha részt vetté valaha egyéni/csoportos LoveYourBelly tanfolyamon, AnyaReForma egyéni programon, vagy más posztnatális tanfolyamon.
  • Ha már legalább 8-10 hét eltelt szülésed óta.
  • Ha évekkel korábban szültél, de a hasad soha nem lett azóta se az igazi.
  • Ha fáj a derekad, hátad, csípőd, javítanál a testtartásodon.
  • Ha még babát tervezel és szeretnéd előtte összezárni a hasfalad!
  • Ha nincs a közeledben ilyen speciális óra és szeretnél online részt venni.

Javíts tested állapotát és örüljünk együtt az eredményeknek! Csatlakozz az Anyareforma online órákhoz és tapasztald meg az előnyeit már az első alkalommal! Ne habozz, várlak szeretettel az órákon!

Árak a jelentkezési űrlapon! Kattints: „Jelentkezem”!

Még nem vettél részt hasregeneráló/szétnyílt hasizom programon?

IDE KATTINTVA bővebb infót találsz az AnyaReForma 6 hetes szülés utáni programról.