fbpx

Színeslélek- Coaching

Színeslélek

Kedves Érdeklődő!

Mivel munkám során sokszor adok tanácsokat és bátorítom a hozzám fordulókat, úgy éreztem, többet kell lelki téren is támogatást nyújtanom.

Folyamatosan tanulok, tanfolyamokat végzek, hogy az AnyaReFroma programban mindenki megtalálja a neki szóló lehetőséget.

Édesanyaként, edzőként, coachként látom, milyen sokan elakadtok az Életmódváltást illetően. Sok-sok infót tudunk, hogyan kellene elindulni, de mégsem sikerül mindig magunkévá tenni.

A coaching segít rávilágítani arra, hol akadtál el, honnan kell a fonalat felvenni. Lehet hogy épp csak önbizalomra van szükséged.

A coaching 6-8 alkalomból álló ülés sok-sok önfejlesztő eszközzel. Nagyon -nagyon izgalmas út saját magad felé.

Ha érdekel a lehetőség, előzetesen jelezd számomra, töltsd ki a kérdőívet! Az alkalmak online találkozások keretében lesznek megbeszélt időpontban 2-3 hetente egyszer egy héten. Mi történik abban az időszakban, mikor nem találkozunk? Ne aggódj, az is a coaching része! Lesz feladatod, mindig fogod tudni azokat a kis lépéseket, melyek a cél felé vezetnek.

Az előzetes konzultáció egy ingyenes 30 perces alkalom online keretek között. A coach egy támogató társ, aki a tükröt mutatja feléd. Bizalom és empátia nélkül nem menne a közös munka. Az előzetes konzultáció megmutatja, hogy tudunk -e együtt dolgozni a céljaidért. Jelezz bátran, küldöm a részleteket emailben! (Az űrlapot a lap alján találod!)

Szeretettel várlak!