Anyagcsere típus táplálkozás coaching +15 perces tornák

Adj magadnak 2 alkalmat, ahol velem együtt feltárjuk az életmódod, étkezési szokásaid.

Fény derülhet arra, miért nem sikerül a fogyás! Az okokat keressük,- íme néhány példa:

  • Problémád van önmagaddal, nem tudsz túl jutni valamin, ami nyomaszt.
  • Nem tudod kezelni a stresszt és evésbe menekülsz.
  • Nem tudod, mivel kezd az életmódváltást, de már érzed, hogy lépned kell.
  • Mindenki mást mond: legyél vega, egyél húst, este 6 után ne egyél.

Nem dietetikai tanácsadásról van szó, hanem életmódbeli változtatás támogatásáról!

Az egészséges életmód és a helyes táplálkozás ma már nem csupán trend, hanem alapvető szükséglet a hosszú és kiegyensúlyozott élethez. Az egyik legfontosabb lépés ezen az úton az, hogy megismerjük saját testünk egyedi igényeit és működését. Az anyagcsere típusod meghatározása és az ennek megfelelő táplálkozási mód alkalmazása számos előnnyel jár, melyek közül néhányat említenék.

1. Étrend, mely rugalmas

Az anyagcsere típusod ismeretében olyan étrendet alakíthatsz ki, amely kifejezetten a te tested igényeire szabott. Ez segít abban, hogy jobban hasznosuljanak az ételekben található tápanyagok, és elkerüld a felesleges kalóriabevitelt, ami súlygyarapodáshoz vezethet.

2. Hormonális egyensúly

Mindenkinek más-más hormon dominál a szervezetében, amely befolyásolja az étkezést és az anyagcserét. Ha tudod, melyik hormon dominál nálad, könnyebben igazíthatod az étrendedet, hogy támogasd a hormonális egyensúly fenntartását. Ez nemcsak az egészségedre van jó hatással, hanem az energiaszintedre és a hangulatodra is.

3. Hatékonyabb fogyás

Az anyagcseréd típusának megfelelő táplálkozás segít abban, hogy hatékonyabban égesd el a zsírt és tartsd meg az izomtömegedet. Ezáltal könnyebben elérheted és fenntarthatod az ideális testsúlyodat, miközben nem kell szigorú diétákat követned.

4. Jobb emésztés és anyagcsere

A személyre szabott étrend javítja az emésztést és a tápanyagok felszívódását. Ennek köszönhetően kevesebb emésztési probléma, puffadás és gyomorégés jelentkezik, és az anyagcseréd is optimálisan fog működni.

5. Fokozott vitalitás és energia

Az anyagcsere típusodhoz igazított étkezés segítségével több energiád lesz a mindennapokban, és jobb fizikai és mentális teljesítményt nyújthatsz. Ez különösen fontos a nyári időszakban, amikor az aktív programok és a szabadtéri tevékenységek előtérbe kerülnek.

Online találkozás 2 alkalommal, 6 hetes mentorálás emailben

Egyeztetett időpontban találkozunk, ahol vezetett kérdésekkel fény derül az életmódodra. (pl.aktivitás, alvási szokások, stressz…. ) Egy gondosan összeállított teszt segítségével megkeressük az anyagcsere típusod, domináns hormontípusod és milyen étkezési szokásokat érdemes kialakítanod az optimális egészség és a jó közérzet érdekében.

Megnézzük a testalkatod és mozgással is segítelek. (6 héten keresztül heti 3x 15 perces tornák)

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Jelentkezz most, és indulj el a személyre szabott táplálkozás útján, hogy kihozd magadból a legjobbat!

  • 1×60 perc és 1×30 perc online konzultáció
  • részletes összefoglaló pdf.-ben a javaslatokról
  • emailes mentorálás 6 héten keresztül
  • 18 db 15 perces torna örök hozzáféréssel

ADATVÉDELEM: Az Űrlap visszaküldése anyagi vonzattal nem jár, információ küldésre szolgál A megadott adataid harmadik félnek nem adom át, promócióra nem használom. Adataid együttműködésünk végéig őrzöm, majd törlésre kerülnek. Ha mégsem tartasz velem ezen a programon, adataid 1 hét elteltével törlöm.

Várom szeretettel az érdeklődésed!

Egyéni Gerinctorna érdekel inkább?Itt egyeztethetünk IDŐPONTOT!.

Ha szeretnél friss infókat, kihívásokat, gyere az ingyenes csoportba: Gerinctorna otthon zárt csoport ingyenes

Jártál már a YOUTUBE CSATORNÁMON? – rövid banyapúp tornákat is találsz!