SHOP- AnyaReForma

Szeretettel köszöntelek a SHOP-AnyaReForma oldalon!

Nagyon szeretnék Neked segíteni legyen akár szülés utáni felépülés, fogyás, életmódváltás. Az oldal folyamatosan bővül, készülnek a kis csomagok az otthoni edzéshez!

Bármelyik Programról kérdésed lenne, mielőtt belevágsz, írj bátran a preventivfitness@gmail.com emailcímre! Nem egy automata választ, személyes üzenetet kapsz tőlem!

Jó böngészést Neked, remélem, sikerül megtalálni a legjobbat/legjobbakat!

Életmódváltás segítő Programok Anyukáknak:

AnyaReForma efüzet

Ez a 6 hetes Program Neked szól, ha nagyon kevés időd van akár otthon baba mellett, vagy elvesztél a rohanó mindennapokban.

Az e-füzet minden hétre kínál gyakorlatsorokat, hogy otthoni gyakorlás mellett is visszanyerd hasfalad tartó funkcióját és elinduljon a hasformálás a szülést követően.

Leghamarabb 6-8 héttel kezdheted szülés után, de évekkel a nagy nap után ha már több év telt el, akkor is érdemes végigmenni az alapokon.

Az e-füzet megvásárlását követően küldök Neked emailben egy Állapotfelmérő Űrlapot és segítek személyre szabott tanácsokkal is, hogyan indulj Neki.

Hetente, de legkésőbb 2 hetente érkezik hozzád egy visszacsatoló Űrlap, hogy lássam hogyan haladtál, mit tapasztaltál magadon a gyakorlás hatására. Nem maradsz egyedül, segítek! 🙂

Az e-füzetet a vásárlást követően emailben küldöm Neked legkésőbb 24 órán belül. Az elektronikus számlát a szamlazz.hu rendszerével állítom ki.

Nincs sok időd? Mindig tervezed, hogy ma tornázom, aztán nem jön össze? Túl sok lenne még 30 perc is?

Ha az időhiány miatt halogatod a napi tornát, ez a Program Neked való. Akár naponta is megcsinálhatod a 15 perc tornát, vagy legkevesebb heti 3x. A fejlődésed és az életmódváltásod egy Életmódtervező füzet is segíti majd, melyet a programhoz küldök.

A Program tartalma: 18 db 15 perces otthoni torna és egy pdf. formában íródott e-füzet a 6 hetes ciklus segítése céljából.

A Programot emailben, a vásárlást követően küldöm Neked legkésőbb 24 órán belül. Az elektronikus számlát a szamlazz.hu rendszerével állítom ki.