Anticellulit Program

Neked is eleged van a narancsbőrből? Belevágnál velem egy közös programba, ahol 6-8 héten keresztül azon dolgozunk, minél szebb legyen a tested, a megjelenésed?

Itt nem lesz drága zsírbontó eljárás és luxus-klinika! Hidd el, enélkül is meg tudjuk csinálni!

Mi kell hozzá?

  • Elhatározás, kölcsönös bizalom!
  • Heti 2 találkozás: 1x személyi edzés házi feladattal és 1x bambusz masszázs a kritikus területeken (30-40 perc)
  • SMR -eszköz megtanulása és rutinszerű használata otthon is
  • Táplálkozásod feltérképezése, kiértékelése és javaslatok

Mi a bambusz masszázs?

A bambusz masszázs egy Távolkeletről származó, exkluzív masszázsfajta, mely nálunk még kevésbé elterjedt. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható masszázsfajta. Meleg, bizsergető érzést kelt a bőrben egyedülálló élményt nyújtva. Természetes adottságit kihasználva alkalmazhatjuk a testi és lelki feszültségek oldására, fejfájás és nyaki fájdalmak kezelésére, felfrissülésre, relaxálásra, kötőszövet erősítésére. Erősebb formában a mély-szövetekig tud hatolni. Ezt a tulajdonságát használjuk ki a cellulit kezelésére!

Csökkenthető általa a stresszt és a fáradtság, stimulálhatja az idegrendszert, nyugtathatja az idegeket. A lerakódások, felhalmozódott salakanyagok, anyagcseretermékek távozását megkönnyítheti. Jótékony hatást fejt ki az izomrendszerre, javítja a vérkeringést, segítheti a nyirokrendszert. A letapadások, hegesedések, pangások oldódhatnak. Semlegesítheti a negatív energiákat.

A masszázs során különböző hosszúságú rudakkal dolgozunk az egészen lágy és simogató mozdulatoktól kezdve az erősebb fogásokig. Nem csak a felületi izmokat, hanem a mélyebben fekvőket is csodálatosan meg lehet vele dolgozni. A kritikus helyeken, mint a comb, fenék, has , az erőteljes fogásokkal cellulit-kezelő módszer is lehet. Visszaadja a természet közelségének élményét, az ősi rituálék hangulatát és energiáját.

Egyedi Programot állítok Neked össze rád szabva, a lehetőségeidhez, egyedi árakkal. Foglalj időpontot ingyenes konzultációra, vagy hívj: +36 205160833

A mozgás igazi "gyógyszer" a mozgásszervi betegségekre. Minden más, csak kiegészítő terápia, kezelés. Célom, hogy ne csak mutassam, tanítsam is a hozzám fordulókat arra, hogyan működik helyesen a testük, vagy a már kialakult problémák okait megtalálva együtt javítani tudjunk rajta. Sportrehabilitációs trénerként keress bizalommal nyak,-hát,-és derékfájás, térd, vagy láb problémákkal. Édesanyaként pedig szívügyem a kismamák segítése tornával, masszázzsal és a szülés utáni testi-lelki felépülés. Kidolgoztam az AnyaReForma Programot. Egyéni személyes és online programokon találkozhatsz velem. Tudj meg többet az oldalamon: https://www.preventivfitnesz.hu és ha neked is a has a legnagyobb gondod, akkor csatlakozz a Szétnyílt hasizom tornák kezdő csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/szetnyilthaskezo