Egy kis ízelítő: a „polcra fel!” -gyakorlat!

Sétálhatsz lassan, tempósan, lépcsőn-fel le, házkörül teszel-veszel, vagy épp takarítasz-  minden mozdulatod a jobb, erősebb, egészségesebb Éned felé vezet!

Most azonban arra hívlak, hogy a mozgás szórakoztató is legyen! Csak csinálj egy kis helyet a nappaliban, – akár a gyerekek is csatlakozhatnak, vagy épp a Párod :-)-  és tornázz, tornázzatok velem legalább 3x 15 percet a héten!

Ne feledd, hogy minden 15 perccel közelebb kerülsz a céljaidhoz! Az otthoni torna nem csupán testi erőt fejleszt, hanem lelkileg is erősít.

Legyen az egy kitartó plank, egy magasabb intenzitású gyakorlat vagy egy egyszerű jóleső nyújtás– minden gyakorlatban rejlik a változás varázsa.

Ma hozz létre egy újabb fejezetet az otthoni „torna-fogyás-alakformálás könyvében” ! 

Legyen a lendületed az inspiráció, a kitartásod a kulcs, és az erőd az útmutatód.

Te vagy az otthoni torna hőse! Hajrá, tartsunk össze! 🙂

Hogy miről is lesz szó pontosan a Fit 15 perc 6 hetes online programban IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED!

Egy kis ízelítő: a „polcra fel!” -gyakorlat!

A mozgás igazi "gyógyszer" a mozgásszervi betegségekre. Minden más, csak kiegészítő terápia, kezelés. Célom, hogy ne csak mutassam, tanítsam is a hozzám fordulókat arra, hogyan működik helyesen a testük, vagy a már kialakult problémák okait megtalálva együtt javítani tudjunk rajta. Sportrehabilitációs trénerként keress bizalommal nyak,-hát,-és derékfájás, térd, vagy láb problémákkal. Édesanyaként pedig szívügyem a kismamák segítése tornával, masszázzsal és a szülés utáni testi-lelki felépülés. Kidolgoztam az AnyaReForma Programot. Egyéni személyes és online programokon találkozhatsz velem. Tudj meg többet az oldalamon: https://www.preventivfitnesz.hu és ha neked is a has a legnagyobb gondod, akkor csatlakozz a Szétnyílt hasizom tornák kezdő csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/szetnyilthaskezo