Te mondj PÁPÁ-t a banyapúpnak!

Amikor gondolkodtam, hogyan is kellene nem ijesztő módon felhívni a figyelmed, hogy már tegnap és most felelős vagy azért, hogy ne alakuljon ki a banyapúp…- megalkottam ezt a kis szerethető figurát. (Kattints a videóra, mert szuper-kedves lett és a zene is happy:-)

Jelentkezem a Banyapúp Programra!

Ami cuki, jobban vonzódunk hozzá és pozitív energiával tölt fel minket. A 6 hetes Banyapúp programban nem azt fogom neked a szemdere hányni, miért nem kezdted előbb, vagy miért nem húzod ki magad.

A tested működésére, a mozgásminták áttanulására neked kell ráérezni, én csak vezetlek 6 héten keresztül.

Küldöm hetente a tornáid, készítem neked az életmódváltó tartalmakat annak érdekében, hogy megszabadulj a banyapúptól, vagy megelőzd. Azt is elmondom Neked őszintén, hogy nem 6 hét, inkább 6 hónap lesz minimum, amíg nagyon szembetűnő változást érzékelsz… Természetesen addig is látod a fejlődésed, alakulásod. Gyakorlás nélkül azonban nem… elmaradhat az eredmény! Ne aggódj, teljesíthető lesz azonban minden heti penzum!

Fogod tudni, mely gyakorlatok lesznek számodra jók, segítik az előre haladásod, mit ne hagyj ki az edzéseidből, vagy épp mi az, amin változtatni kellene.

Ha elszántad magad és velem tartasz, ITT máris jelentkezhetsz a Programra. Ha pedig bővebben olvasnál róla, akkor EZEN AZ OLDALON találod a bővebb infókat.

Szeretettel várlak, együtt megcsináljuk!

A mozgás igazi "gyógyszer" a mozgásszervi betegségekre. Minden más, csak kiegészítő terápia, kezelés. Célom, hogy ne csak mutassam, tanítsam is a hozzám fordulókat arra, hogyan működik helyesen a testük, vagy a már kialakult problémák okait megtalálva együtt javítani tudjunk rajta. Sportrehabilitációs trénerként keress bizalommal nyak,-hát,-és derékfájás, térd, vagy láb problémákkal. Édesanyaként pedig szívügyem a kismamák segítése tornával, masszázzsal és a szülés utáni testi-lelki felépülés. Kidolgoztam az AnyaReForma Programot. Egyéni személyes és online programokon találkozhatsz velem. Tudj meg többet az oldalamon: https://www.preventivfitnesz.hu és ha neked is a has a legnagyobb gondod, akkor csatlakozz a Szétnyílt hasizom tornák kezdő csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/szetnyilthaskezo