AnyaReForma Program

Ez a gondolat tökéletesen kifejezi, mi a lényege annak, ha az Édesanya vissza szeretne alakulni a szülés előtti formájához. A forma csak következmény, egy plusz szépség, aminek örülünk.

A lényeg abban rejlik, hogyan építjük fel újra a testünket, mire fektetjük a hangsúlyt, mi a végső célunk.

RE, azaz vissza! Vissza a törzsfunkciókhoz, a helyes testtartáshoz, testi-leki egyensúlyhoz! Erről olvashatsz bővebben a Menüben az AnyaReforma címszó alatt.

A mozgás igazi "gyógyszer" a mozgásszervi betegségekre. Minden más, csak kiegészítő terápia, kezelés. Célom, hogy ne csak mutassam, tanítsam is a hozzám fordulókat arra, hogyan működik helyesen a testük, vagy a már kialakult problémák okait megtalálva együtt javítani tudjunk rajta. Sportrehabilitációs trénerként keress bizalommal nyak,-hát,-és derékfájás, térd, vagy láb problémákkal. Édesanyaként pedig szívügyem a kismamák segítése tornával, masszázzsal és a szülés utáni testi-lelki felépülés. Kidolgoztam az AnyaReForma Programot. Egyéni személyes és online programokon találkozhatsz velem. Tudj meg többet az oldalamon: https://www.preventivfitnesz.hu és ha neked is a has a legnagyobb gondod, akkor csatlakozz a Szétnyílt hasizom tornák kezdő csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/szetnyilthaskezo

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük