Kids Korrekciós torna

Kedves Szülők! Ősztől szeretettel várom a gyerekeket egyéni korrekciós tornára. Tartásjavítás, lúdtalp, sérülés utáni rehabilitációban tudok segíteni a gyerek torna foglalkozásokon..

Állapotfelmérés után egyéni programot állítok össze. Házi feladat gyakorlatok nélkül nem engedem el kis Vendégeim. Játékos-kreatív gyakorlatokkal színesítjük a foglalkozást, hogy a mozgás öröm legyen, ne pedig egy „szükséges rossz”.

Időpontok korlátozottan elérhetőek délutáni órákban. Akár már 14 órától lehet hozzám jönni Újpest – Központba.

A torna helyszíne: 1043 Bp., Nyár utca 19.

Időtartam és ár: 5.000 Ft/45 perc, 4 alkalmas bérlet: 19.000 Ft.

Érdeklődni, jelentkezni üzenetben, e-mailben, telefonon tudtok.

(preventivfitness@gmail.com, +36205160833)

Kitartást kívánok Nektek a tanévkezdéshez!

A mozgás igazi "gyógyszer" a mozgásszervi betegségekre. Minden más, csak kiegészítő terápia, kezelés. Célom, hogy ne csak mutassam, tanítsam is a hozzám fordulókat arra, hogyan működik helyesen a testük, vagy a már kialakult problémák okait megtalálva együtt javítani tudjunk rajta. Sportrehabilitációs trénerként keress bizalommal nyak,-hát,-és derékfájás, térd, vagy láb problémákkal. Édesanyaként pedig szívügyem a kismamák segítése tornával, masszázzsal és a szülés utáni testi-lelki felépülés. Kidolgoztam az AnyaReForma Programot. Egyéni személyes és online programokon találkozhatsz velem. Tudj meg többet az oldalamon: https://www.preventivfitnesz.hu és ha neked is a has a legnagyobb gondod, akkor csatlakozz a Szétnyílt hasizom tornák kezdő csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/szetnyilthaskezo