Metabolic Typing anyagcseretípus mérés

anyagcsere típus mérés

Sokan tudjátok és tapasztaltátok, hogy minden mozgásprogram mellé megnézzük, kivesézzük a táplálkozásod! Most aztán a kivesézésnél is mélyebbre mehetsz, jóval pontosabb képet kapsz egy orvostechnikai eszköz segítségével.

Az ideális testsúly eléréséhez a mozgás mellett a táplálkozás helyreállítása nem választható, hanem ALAP!

Úgy működsz, amilyen „üzemanyaggal” tankolsz. Ha a biztosra szeretnél menni, nem kísérletezgetni az ételekkel, bogyókat szedni a gyomorsavra, vagy épp más extrém tanácsot megfogadni, akkor menj és nézz szembe az anyagcsere típusoddal!

Ez egy komoly és részletes vizsgálat! Egy csomó mindent megtudsz majd, mit egyél és mit ne, milyen arányban fogyassz fehérjét, szénhidrátot, zsírt.

Lesz egy kulcs a saját tested működéséhez.

👉Metabolic Typing PARTNERKÉNT 5 % kedvezményt kaphatsz a csomagok árából. (https://anyagcseretipizalas.hu/)

👉Ha megvolt a mérés, akkor jelentkezz nálam egy kedvezményes 6 hetes edzéstervért! (preventivfitness@gmail.com)

Bármi kérdésed lenne, írj bátran üzenetben!

A mozgás igazi "gyógyszer" a mozgásszervi betegségekre. Minden más, csak kiegészítő terápia, kezelés. Célom, hogy ne csak mutassam, tanítsam is a hozzám fordulókat arra, hogyan működik helyesen a testük, vagy a már kialakult problémák okait megtalálva együtt javítani tudjunk rajta. Sportrehabilitációs trénerként keress bizalommal nyak,-hát,-és derékfájás, térd, vagy láb problémákkal. Édesanyaként pedig szívügyem a kismamák segítése tornával, masszázzsal és a szülés utáni testi-lelki felépülés. Kidolgoztam az AnyaReForma Programot. Egyéni személyes és online programokon találkozhatsz velem. Tudj meg többet az oldalamon: https://www.preventivfitnesz.hu és ha neked is a has a legnagyobb gondod, akkor csatlakozz a Szétnyílt hasizom tornák kezdő csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/szetnyilthaskezo